Waarom Waterland

De laatste jaren zien we steeds vaker dat mensen het vakmanschap dat nodig is om installatiewerkzaamheden goed te kunnen verrichten onderschatten. ZZP’ers inhuren via bemiddelingswebsites is lang geen garantie voor een succesvol en veilig uitgevoerde klus.

Met Waterland haalt u bijna 40 jaar ervaring in huis. Onze geschoolde en ervaren monteurs verstaan hun vak. Daarbij zorgen wij zelf voor de technische berekeningen, bouwtekeningen, calculatie en werkvoorbereiding. Wij zijn groot genoeg om meerdere opdrachten tegelijkertijd aan te nemen en klein genoeg om flexibel te blijven. Uw wens is onze zorg.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom lid van branchevereniging Uneto-VNI, SEI Erkend installateur en F-Gassen gecertificeerd.

Met onze eigen 24/7 storingsdienst kunnen wij problemen aan uw installaties tijdig verhelpen.

Wij komen graag altijd even ter plaatse kijken. We schatten de situatie in, luisteren naar de voorkeuren van de klant en dragen eventueel alternatieven aan. Een goed advies kan ervoor zorgen dat er een optimale keuze gemaakt wordt uit de verschillende mogelijkheden, want met de moderne stand der techniek is vaak meer mogelijk dan in eerste instantie zo lijkt.

Ook bij het leveren van materialen krijgt u bij ons deskundig advies.