Wie zijn wij

Waterland is een technisch installatiebedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen, monteren en onderhouden van installaties voor centrale verwarming, airconditioning, loodgieterswerk, sanitair, ventilatie en luchtbehandeling, warmtepompen en regeltechniek.

Met een ervaren team van enthousiaste medewerkers werken wij aan uitdagende projecten in nieuwbouw en renovatie voor aannemers en zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast helpen wij particuliere en kleinzakelijke klanten met installatiewerkzaamheden en onderhoud & service. 

Eén van onze onderscheidende factoren is onze eigen servicedienst, waarmee we 24/7 klaar staan om u te helpen. Voor de gangbare merken cv-ketels hebben wij de onderdelen op voorraad waardoor u nooit lang in de kou hoeft te zitten. Ook bij urgente problemen binnen de garantietermijn komen wij deze zelf oplossen, en hoeft u geen dagen te wachten.

Goed onderhoud verlaagt de kans op storingen aan uw gasapparatuur aanzienlijk, ook voor uw onderhoudsabonnement kunt u uiteraard bij ons terecht.

Naast de ‘conventionele’ technieken richt Waterland zich steeds meer op duurzame technieken zoals warmtepompen, voor koeling én voor verwarming. Als F-Gassen gecertificeerd bedrijf mogen wij alle werkzaamheden met betrekking tot koudemiddelen zelf verrichten.

Waterland is aangesloten bij branchevereniging Techniek Nederland (vh: Uneto-VNI) en SEI-erkend installateur.